Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıl almaz olay! Şişe atma mevzusunda olan ona oldu...

Adana'da otomobilin içinde tabanca ile vurularak öldürülen kişinin, şişe atma meselesi yüzünden birileriyle aralarında husumet olan zanlı tarafından yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2018 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2018 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akıl almaz olay! Şişe atma mevzusunda olan ona oldu...

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 38073 Sokak ile Barış Caddesi'nin kesiştiği yerde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Fırat Ünlü cinayetten bir gün önce yolda yürürken tanımadığı bir grup tarafından önüne yanlışlıkla atılan şişeden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma çevrede bulunan vatandaşların araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden engellendi. Fırat Ünlü, olay günü yanına Halil İbrahim Yüknük (19), Hasan Durak (21), Celal Koçak (19) ve M.S.Ö. alarak tartıştığı grupla konuşmaya gitti.

Mahalleye giden Fırat Ünlü telefonla, "Kalabalıklar. Buraya gelmeyin" diye uyarılınca arkadaşlarıyla geri dönmek istedi. O sırada yoldan otomobille geçen Ömer Balcı'yı (19) tartıştığı grup arasında zanneden Fırat Ünlü ve arkadaşları aracın önünü kesti. Sürücü Ömer Balcı ve Fırat Ünlü arasından yaşanan tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. 'Uzun Salih' lakaplı M.S.Ö.'nün kullandığı silahtan çıkan kurşun aracın ön yolcu koltuğunda oturan Gökay Tunç'u göğsünden yaraladı.

Arkadaşının vurulduğunu gören Ömer Balcı, silahla ateş ederek grubu dağıttıktan sonra yaralı Gökay Tunç'u hastaneye götürdü. Genç adam hastanede hayatını kaybederken Ömer Balcı, polis tarafından gözaltına alındı. Ömer Balcı'nın "Benim tek husumetlim Ercan'dır. Cezaevindeyken aramızda kız meselesi yüzünden tartışa çıkmıştı" diyerek ifade vermesi üzerine adı geçen kişi gözaltına alındı. Genç adamın verdiği ifade doğrultusunda cinayeti kendisinin işlemediği anlaşıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri bölgede yaptığı güvenlik kamerası çalışmasında zanlıları tek tek tespit etti. Polis Dumlupınar Mahallesi'ne düzenlediği baskında olayda kullanılan 2 silah ile şüphelileri gözaltına aldı. "Şoförün elinde tabanca vardı. Biz de kaçtığımız grubun adamı zannedince ateş ettik" diye ifade veren zanlılardan katil zanlısı M.S.Ö. ve Fırat Ünlü tutuklanırken Ömer Balcı 'adli kontrol şartıyla' serbest kaldı. 3 zanlı ise savcılıktan serbest kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.