Hava Durumu

Akil insanlığı bırakırım

Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan Hülya Koçyiğit, gizli bir planın parçası olduğunu hissetmesi durumunda heyetten ayrılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akil insanlığı bırakırım

Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan isimlerden Hülya Koçyiğit'e, "Gizli bir planın parçası olduğunuzu hissettiğiniz oluyor mu?" sorusu soruldu.

Koçyiğit, katıldığı televizyon programındaki soruya, "Tabi ki hayır" yanıtı verdi. Koçyiğit, "Onu hissedersem bu göreve devam etmemek için izin isterim" dedi.

"İşte silahlar sustu. Şimdi halkın siyasete, demokrasiye yakınlaşması gerekiyor" siyen Koçyiğit şunları söyledi: Ben bunu son derece inanarak yapıyorum. Çünkü barışın olacağına inanıyorum. Toplumun içinden geçtiği bu 30 yıllık sürecin içinde yaşadıkları ve bugün vardığımız nokta bir umut ışığı. Terör bitiyor, PKK yurdu terk ediyor. Artık silahlar değil, söz konuşacak. Siyaset konuşacak. Bugüne kadar demokrasi diye yırtıyorduk kendimizi. Oldu işte.

PARA İDDİALARI

"Akil insanlara 45 bin lira, 75 bin lira veriliyor diyenler var. Bu parayla pulla yapılacak iş değil. 50 yıllık kariyerinizi ortaya koyuyorsunuz. Para için yapılacak şey mi bu?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.