Hava Durumu

Akın akın gittiler! O ilçemizde adım atacak yer kalmadı...

Okulların tatil olmasına ve Ramazan bayramına sayılı günler kala Bodrum'a akın eden tatilciler nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Sahillere akın eden yerli ve yabancı turistler nedeniyle plajlarda ve sokaklarda adım atacak yer kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akın akın gittiler! O ilçemizde adım atacak yer kalmadı...

Okulların tatil olmasını bekleyen tatilciler, Ramazan bayramına 5 gün kala Bodrum'a gelmeye başladı. Pansiyonlar, oteller, apartlar ve turistlik tesisler yüzde 90 doluluk oranını yakaladı. Emniyet güçleri güvenliği en üst düzeye çıkarırken, uçaklar ve otobüsler ilçeye ek seferler koymaya başladı. Okulların kapanması ve hafta sonu tatili ile birlikte 3 günlük bayram tatilini bir haftaya çıkarmak isteyen vatandaşlar erkenden Bodrum'a akın etmeye başladı. Tatilin gelmesini dört gözle bekleyen turizmciler ise şimdiden ilçeye akın eden tatilcilerle otelleri yüzde 90 doldurdu.

4 MİLYON TURİSTİ AĞIRLAYACAK

Ramazan Bayramı boyunca en büyük yoğunluğun başta Bodrum olmak üzere, Fethiye ve Marmaris gibi tatil yörelerinde yaşanacağı düşünülüyor. Muğla'nın sahil ilçelerini yaklaşık 3 ila 4 milyon arasında tatilcinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor. Bayram tatiliboyunca yaklaşık 1 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlamayı planlayan Bodrum'a uçak firmaları ve otobüs firmalarının ek seferler düzenleyeceği öğrenildi. Milas-Bodrum Havaalanına, iç ve dış hatlardan gelecek uçaklara 100'den fazla ek sefer eklendiği belirtildi. Şehirlerarası otobüs firmaları da Bodrum'a ek seferler yapacaklarını açıkladı.

OTELLER EĞLENCELERE BAŞLADI

Ramazan Bayramınına günler kala turizmciler bayram programlarını hazırladı. Sıla, Hande Yener, Demet Akalın, Işın Karaca, Rober Hatemo, Emre Kaya gibi birçok ünlü isimde Ramazan Bayramında ünlü kulüpler ve otel programlarında sahne alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.