Hava Durumu

Akpınar göz kamaştıracak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Akpınar Kapalı Pazar Alanı'nın haziran sonunda hizmete açılacağını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2012 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2012 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akpınar göz kamaştıracak
Osmangazi Belediyesi, Bursa'yı dünya standardında hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Alanında Türkiye'nin en modern tesisi olan Akpınar Kapalı Pazar Alanı inşaatında sona gelinirken, muhteşem mimarisi ile göz kamaştıran tesis Haziran ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak. Teknik ekibiyle birlikte Akpınar Kapalı Pazar Alanı'nda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4 farklı mimari ile inşa ettikleri kapalı Pazar alanları ile Bursa için yeni bir konsept geliştirdiklerini kaydetti.

Akpınar Kapalı Pazar Alanı'nın sadece pazar olarak değil komple bir tesis olarak haftanın her günü hizmet vereceğini ve bir kültür merkezi özelliği de taşıyacağını aktaran Başkan Dündar, "Vatandaşlarımıza daha rahat alışveriş yapabilecekleri, daha rahat yemek yiyebilecekleri hijyenik ortamlar sunuyoruz. Burada pazar için en sağlıklı ortamı hazırladık. Balıkçılar için ayrı bir bölüm yapıyoruz. Vatandaşlarımızın kullanacağı emzirme odasından, tuvaletlere, otoparktan çay ocağına kadar sağlıklı bir ortam hazırlıyoruz" dedi.

Akpınar Kapalı Pazar Alanı'nın 6 bin metrekare alan üzerine inşa edildiğini ve yüz araç kapasiteli bir de açık otoparkı olduğuna işaret eden Başkan Dündar, "Türkiye'de ilk kez uygulanan mimari bir yapı var burada. Çatıda kullandığımız malzeme sadece havaalanlarında var. Çevreye zarar vermeyen, gürültüyü ez aza indiren, modern çizgide, son teknoloji ürünü bu tesisimizle vatandaşımıza en rahat ortamda en modern hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Modern şehircilik felsefesi ile attığımız adımlar çerçevesinde yaptığımız bu eserler kentimize değer katarken, Bursa'da yeni bir mimari anlayışında gelmesini amaçlıyoruz" diye konuştu.

Dönem sonuna kadar 8 farklı kapalı pazar yerini Osmangazi ve Bursa'ya kazandıracaklarını anlatan Başkan Dündar, mevcut pazarların üzerini yeni geliştirilen bir sistemle kapatarak daha kullanışlı hale getirdiklerini kaydetti. Haziran ayının sonunda hizmete açılacak Akpınar Kapalı Pazar Alanı'nın Bursa ve Osmangazi'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Dündar, Bursa'yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.