Hava Durumu

Akşener'den 'Millet ittifakı dağılıyor mu?' Sorusuna cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın dağıldığına yönelik iddialara cevap verdi. Akşener "Cumhur İttifakı'nı destekleyen gazetecilerin fantezilerine uygun sorularla karşılaştığımızı görüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akşener'den 'Millet ittifakı dağılıyor mu?' Sorusuna cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde ittifakın çatırdadığına yönelik iddialara canlı yayında sert cevap verdi. Akşener, 'İttifak dağılıyor mu' iddialarıyla ilgili, "Millet İttifakı'nın bozulup bozulmayacağına yönelik sorulara baktığınızda ağırlıklı olarak Cumhur İttifakı'nı destekleyen gazetecilerin fantezilerine uygun sorularla karşılaştığımızı görüyorum ben." şeklinde konuştu.

"BUNLAR FANTEZİLERİNE UYGUN SORULAR"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Fox TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Küçükkaya, Akşener'e Kılıçdaroğlu'nun 'Millet İttifakı'nın dağılması için devlet istihbarat elemanlarını araya soktu' mesajını gösterdi. Bunun üzerine açıklama yapan Akşener, "Kılıçdaroğlu ile görüşmem olmadı. Hangi bilgiler ışığında bunu söylüyor bilmiyorum ama Millet İttifakı'nın bozulup bozulmayacağına yönelik sorulara baktığınızda ağırlıklı olarak Cumhur İttifakı'nı destekleyen gazetecilerin fantezilerine uygun sorularla karşılaştığımızı görüyorum ben." dedi.

KILIÇDAROĞLU: İSTİHBARAT ELEMANLARI DEVREYE KONULDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'yı karıştıracak bir iddiayı ortaya atmıştı. Kılıçdaroğlu, ittifakın dağıtılmasına yönelik şu iddiada bulunmuştu: Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin ittifakını bozmaya yönelik bir Saray hareketi bu. Çünkü Saray ittifakın bir şekilde bozulmasını istiyor. Araya pek çok kişiyi koyuyorlar. Kişi derken, derin devletin, daha doğrusu; ne denir bilmiyorum ki, istihbarat elemanları dahil olmak üzere pek çok kişi devreye konulup, 'Millet İttifakı'nı nasıl bozarız' arayışı içindeler. Ben bu ittifakın bozulacağını sanmıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.