Hava Durumu

Aktaş, Erdem'i makamında ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başkanlık makamında ağırladığı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e 'hayırlı olsun' dileğinde bulunarak, "Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak sürece katkı verebileceğimiz bir konu olduğunda geri durmayacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aktaş, Erdem'i makamında ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yerel seçimlerin ardından görevine başlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve başkan yardımcıları ile Büyükşehir Belediyesi'ndeki Başkanlık makamında bir araya geldi. Başkan Alinur Aktaş, Erdem'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Yeni sürecin Nilüfer, Bursa ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak sürece katkı verebileceğimiz bir konu olduğunda geri durmayacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum" diye konuştu. Başkan Aktaş, Erdem'in daha önceki 'Belediye Başkan Yardımcılığı' görevinden dolayı belediyecilik tecrübesinin olduğuna da dikkati çekti.
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise beş yıllık görev sürecini huzur içerisinde Bursalılara hizmet ederek geçireceklerini söyleyerek, Başkan Aktaş'a da görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.