Hava Durumu

Aktaş'tan 60. yıl kutlaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 60 yıllık çınar Tütünspor Kulübü'nü ve altyapı oyuncularını ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aktaş'tan 60. yıl kutlaması

GENÇLERE MORAL VERDİ
Bursa amatör futbolunun köklü takımlarından olan ve bu sezon 60. yılında gösterdiği büyük başarıyla 2. Amatör Lig'de şampiyon olup 1. Amatör Küme'de mücadele etme hakkı elde eden Bursa Tütünspor'un geçtiğimiz gün sürpriz bir misafiri vardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki heyet Bursa Tütünspor kulübünü ve altyapı oyuncularını Demirtaş Şehit Ömer Halisdemir Stadyumu'nda ziyaret edip moral verdi.

"SPOR TABANA YAYILACAK"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Bursa'da sporun tabana yayılması için mücadele verdiklerini söyleyerek, "60.yılını geride bırakan şehrimizin değerli sporcu fabrikalarından Tütünspor'u ziyaret ederek, yöneticilerimizle ve sporcularımızla yapılan çalışmaları ve ihtiyaçları görüştük. Geleceğin sporcularının yetişmesi ve faaliyetlerin tabana yayılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey Bursa için daha iyi olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.