Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş'tan Bursaspor yönetimine şeffaflık çağrısı

Alinur Aktaş AS TV'de yayınlanan Sönmez Medya Buluşmaları programında Bursaspor gündemini değerlendirdi. Bursaspor'a her zaman destek olmak istediğini belirten Aktaş, kulüp başkanı Mesut Mestan'a şeffaflık çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aktaş'tan Bursaspor yönetimine şeffaflık çağrısı

BURSASPOR ÇOK YETİM

AS TV'de yayınlanan Sönmez Medya Buluşmaları programında soruları yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bursaspor'la ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. Bursaspor'un çok zor şartlar altında olduğuna dikkat çeken Aktaş, kulüp başkanı Mesut Mestan'dan sorunları en ince detayına kadar kamuoyuna aktarmasını istedi. Alinur Aktaş, "Bursaspor'a destek noktası en müsterih olduğum konulardan biri. Bursaspor çok yetim, şu an çok yalnız Bursaspor. Ben üzerime düşen sorumluluğu her halükarda yerine getirmek için büyük bir gayret gösteriyorum. Bursaspor sevgisi herkesin dilinde. Bursaspor sıkıntılı, ciddi borçları var. Bununla ilgili bir hamle başlatılmaya, bir kümelenme yapılmaya çalışıldı ama ben bu noktada çok fazla bir adım göremiyorum açıkçası. Bunu en iyi kamuoyuna açıklayacak olan Bursaspor başkanıdır. Ben de bunu Mesut Mestan'dan bekliyorum açıkçası." dedi.

BORCUNU BİLMİYORUM

Bursaspor'daki sorunların ötelenmeyle çözülemeyeceğine dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "'Güneş balçıkla sıvanmaz' diye bir ifade var. Sorunlar ve sıkıntılar ötelenerek, yok kabul edilerek hareket etmemiz mümkün değil. Şimdi de -6 muhabbeti dolaşıyor mesela. Ben bunu sorduğumda 'böyle bir şey yok' dendi bana da. Ama -3 puan da yoktu. Size tüm samimiyetimle söylüyorum. İtiraz falan yapılmış, ben iç işleyişini bilemem ki, cuma günü saat 17.30 civarında telefon geldi. Böyle bir sorun var diye. Ben de görüştüm Nihat Özdemir Başkanımızla. Yani iş görüşülmüş, bitmiş. Ben bilmiyorum ki şu an borcunu, harcını. Bana göre kamuoyunun bunu bilmesi lazım. Bunu bizim sağlıklı bir şekilde çözmemiz lazım. Bu borç bir kere de ödenemez ki zaten. Mesela kısa vadeli nedir, orta vadeli nedir, uzun vadeli nedir, şunu kamuoyuyla bir paylaşın ya. Paylaşalım, konuşalım şunu." diye konuştu.

BURSASPOR'UN ADI VAR

"Bursaspor hepimizin ortak değeri, sorunudur nihayetinde. Ve şu anda biz -3 puana rağmen 3. sıradayız. 13 maçtan 8'ini kazanmışız. Bursaspor'un adı var bu lig için. Bu hafta Giresun ile oynuyoruz. Bizim şampiyon olmamamız için hiçbir gerekçe yok."

HER HARCAMA PLANLANMALI

"Amacım burada Mesut Mestan'ı ve yönetimi eleştirmek değil. Saygı duyuyorum. Bu zor dönemde, ekonominin bu sıkıntılı döneminde Bursaspor'u sahiplenmek bana göre müthiş bir cesarettir. Tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum kendisini. Desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama harcanan her bir kuruşun da bundan sonra, öncesi gibi sıkıntıya düşmemek adına belirli bir plan dahilinde yapılması gerektiğini düşünüyorum."

MİLLİ MAÇ OYNANACAK

Stadyumun yerinin yanlışlığını doğruluğunu geçtik artık. Yapılmış bir stadyum var. Biz bu saatten sonra bunu nasıl kazanırız onun derdindeyiz. Yeni ihale ağustos 2019'da yapıldı. Verilen bitirme tarihi 450 gün. Yani 2020 Aralık. Öncelikle timsah kafası bitirilecek. Önümüzdeki yıldan itibaren milli maç oynayacak duruma getireceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.