Hava Durumu

Al Ozan'ı ver Musa'yı

Ozan İpek ile birçok kulüple görüşmelere devam eden Bursaspor, son olarak Antalyaspor ile temasta bulundu. Yeşil Beyazlılar Ozan İpek’i kiralık olarak Güney ekibine gönderip, genç stoperi almayı amaçlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2013 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Al Ozan'ı ver Musa'yı

Bursaspor Ozan İpek ile birçok kulüple görüşmeye devam ediyor. Timsah, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği’nin ardından Antalyaspor ile de temaslara başladı. Ozan’ın ailesinin Antalya’da olması ve futbolcunun Kırmızı Beyazlılar’da oynamak istemesi üzerine Yeşil Beyazlı yönetim, yeni bir plan geliştirdi. Buna göre Ozan, Antalyaspor’a kiralanacak. Bursaspor, Akdeniz ekibinden takımıyla sorunlar yaşayan Musa Nizam’ı kadrosuna katacak.


STOPER VE SOL BEK
Kulübünün sözleşme uzatma talebini kabul etmeyen Musa Nizam’ın Bursaspor’un teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Yeşil Beyazlılar Musa’yı sezon sonuna kadar kiralamayı eğer olmazsa da bonservisiyle almayı amaçlıyor. 22 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Musa stoper ve sol bek mevkilerinde oynuyor. Genç oyuncu bu sezon takımında 4 maçta forma giydi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.