Hava Durumu

Ala'dan Bursa'da 'Başkanlık' açıklaması!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan ‘Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ala'dan Bursa'da 'Başkanlık' açıklaması!
“17 İLÇEDE ÇALIŞIYORUZ”

‘Kestel Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın katıldığı törenle hizmete açıldı. Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ile AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, partililer ve Kestelli vatandaşlar da törene yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın hedefleri olan örnek bir kent olduğunu söyledi.

Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede 1070 mahallede çalışıyoruz. Denizin ve derelerin temizliği için de gerekeni yapıyoruz. Tarihi eserlerden içme suyuna, spor tesislerine, yeşil alana, okullara ve köylülerimize kadar her konuda destek veriyoruz. Tarımın ve hayvancılığın gelişmesi için de tesisler kuruyoruz. Eski Gürsu halinin olduğu bölgeye ürün ihracat merkezi kuruyoruz” şeklinde konuştu. 



ALA'DAN BAŞKANLIK ÇAĞRISI

Türkiye gündemine dair konuşan İçişleri Bakanı Efkan Ala, kalkınma ve insan odaklı siyaset anlayışının Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu belirterek,"Terörle mücadele, tam anlamıyla bir koordinasyon içinde etkinlikle yürütülüyor. Allah'ın izniyle o prangayı da çıkarıp atacağız bu milletin ayağından ve yolumuza devam edeceğiz. 

Bunları yaparken 'Bu başkanlık tartışması oluyor ona ne diyorsunuz' derseniz şunu söyleyeyim; hani piyasadan mal alırsınız da garantili ve garantisizi, tereddütle yaklaştığınız bir de tam anlamıyla garanti içinde güvenerek gittiğiniz yol vardır. İşte biz garantili, güvenilir, tereddüdün olmadığı bir demokrasi için 'başkanlık' diyoruz, onu da sizin için istiyoruz" dedi. Bakan Efkan Ala açılışın ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Rabia DENİZ'in haber...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.