Hava Durumu

Alanyaspor'dan Josef Sural'ın ailesi için resmi açıklama!

Aytemiz Alanyaspor, hayatını kaybeden futbolcu Josef Sural'ın vefat etmesi sonrasında, Atiker Konyaspor maçının tüm hasılatı ayrıca maçın beraberlik primi olan 400 bin TL'nin tamamının da Sural ailesine verileceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alanyaspor'dan Josef Sural'ın ailesi için resmi açıklama!

Aytemiz Alanyaspor, hayatını kaybeden futbolcu Josef Sural'ın vefat etmesi sonrasında sahalarında oynanacak olan Atiker Konyaspor maçının hasılatının Sural ailesine verilmesini kararlaştırdı. Alanyasporlu futbolcular ve teknik heyet ise Konya maçının beraberlik primi olan 400 bin TL'nin hepsini aileye verilmesini kararlaştırdı.

İşte Alanyaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama;

Yönetim Kurulumuz, Pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında elde edilecek tüm hasılatı Josef Sural'ın ailesine gönderecek. Ayrıca teknik heyetimiz ve futbolcularımız, İstikbal Mobilya Kayserispor maçının beraberlik primi olan 400 bin TL'nin tamamının da Sural'ın ailesine verilmesini kararlaştırdı. Yönetim kurulumuz, Sural için satışa çıkarılacak tişörtlerden elde edilecek geliri de futbolcumuzun ailesine gönderecek.

SURAL AİLESİ BAKAN'IN UÇAĞIYLA GİTMİŞTİ

Alanyaspor'un Çekyalı oyuncusu Josef Sural'ın cenazesi dün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait tarifeli bir uçakla Prag'a götürüldü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hayatını kaybeden Josef Sural'ın eşi Denisa, kızları Vanessa ve Melissa Denise'yi ise Çekya'nın başkenti Prag'a özel uçağı ile götürdü.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Her zaman ailenin yanında olacağız. Onların programı belli olunca biz de Alanyaspor olarak ailenin yanında olacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.