Hava Durumu

Aldatıldığı öğrenen eski mankenin acı intikamı

Victoria's Secret'ın eski modellerinden Heather Payne, aldatıldığını öğrenince sevgilisine ait özel pozları annesine gönderdi. Şikayetçi olan kadın Payne'den tazminat kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aldatıldığı öğrenen eski mankenin acı intikamı
Tinder dünyada milyonlarca kullanıcısı olan bir çöpçatanlık uygulaması. Birbirini beğenen çiftlerin bir araya gelmesini sağlayan Tinder, sıradan insanların yanı sıra ünlülerin ve zenginlerin de kullandığı bir uygulama. Son yaşanan olay ünlü bir modelin Tinder aşkını büyük bir skandalla ortaya çıkarttı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

ABD'li genç iş adamı Colby Kirmse, Victoria's Secret'ın eski ve ünlü modellerinden 42 yaşındaki Heather Payne ile Tinder üzerinde tanıştı. 40 yaşındaki Kirmse, birkaç görüşme yaptığı Payne'in hışmına uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. İddialara göre kıskançlık krizi geçiren Payne, 24 Temmuz günü Kirmse'nin evine geldi ve genç adamın yüzünü yumrukladı. Sonrasında genç iş adamının diz üstü bilgisayarını camdan aşağı atan Payne, evde bulunan televizyonu da parçaladı. Ancak Payne'nin bundan sonra yaptıkları, intikam literatürüne geçecek türden oldu.

ÖZEL FOTOĞRAFLARI İŞ ADAMININ ANNESİNE GÖNDERDİ

Payne, Kirmse'nin telefonunu karıştırıp bulduğu müstehcen fotoğrafları genç adamın annesine mesaj olarak gönderdi. Bu fotoğrafların çoğu Kirmse'nin kendi penisini çektiği pozlardan oluşuyordu! The  New York Post'un haberine göre, Payne'nin bu sinir krizinin sebebi, Kirmse'nin başka kadınlarla da ilişkisi olduğunu öğrenmesiydi. Olayın yaşandığı dairenin 1 milyon dolar değerinde bir rezidans olduğu öğrenildi.

3 BİN DOLAR TAZMİNAT ÖDEDİ

Bir anda telefonuna oğlunun penisinin olduğu fotoğraflar gelen annesinin büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Kirmse, Payne'i dava etti. Kirmse'ye 3000 dolara yakın bir tazminat ödeyen Payne, 6 aydır Kirmse'ye herhangi bir rahatsızlık vermediği için "iyi hal" göz önünde bulundurularak geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davada sicili temiz tutularak salındı.

"ANNEME FOTOĞRAFLARI GÖNDERMESİ KÖTÜ OLDU"

Olaydan sonra konuşan Kirmse; "Heather, o gün evime Tazmanya Canavarı gibi geldi ve önüne çıkan her şeyi parçaladı. Kıskançlık kriziyle böyle şeyler yapmasını anlayabilirim ama anneme o fotoğrafları göndermesi çok kötü oldu. Duyduğuma göre bu Heather'ın ilk vukuatı da değil, restoran sahibi Nello Balan ile de benzer şeyler yaşamış..." yorumunda bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.