Hava Durumu

Aldatıldığını eşinin iPad'ini karıştırınca öğrendi

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davası dilekçesine göre, diş hekimi Aslı I. Ö. ile İngiltere’nin başkenti Londra’da 170 şubesi bulunan bir iç giyim mağazasının üst düzey yetkilisi Emre Ö., Nisan 2011’de İstanbul’da evlendi. Çift, düğünden iki gün sonra Londra’ya gitti. Ancak geçen sürede, çiftin arasında bazı ailevi sorunlar yaşanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aldatıldığını eşinin iPad'ini karıştırınca öğrendi
‘MEDENİ BİTİRELİM’

Yine de Aslı I. Ö., çocuk sahibi olabilmek için Mayıs 2014’te başka bir ülkede ameliyat oldu. Ameliyatta yanında olmayan kocasının kendisiyle konuşması için verdiği telefonu karıştıran genç kadın, ‘Bahçeşehir eskort kız’ şeklinde birçok aramaya rastladı. Londra’ya dönen Aslı I.Ö.’ye birkaç gün sonra kocası, iddiaya göre, mutsuz olduğunu, çocuk istemediğini belirtip aramaları yaptığını söyledi. “Medeni bir şekilde başladık medeni bitsin” diyerek anlaşmalı boşanma teklif etti. 

‘SAYILI BİR ZENGİN’

Bu sözler üzerine başka bir kadından şüphelenen Aslı I. Ö., sevgililer günü hediye ettiği ‘iPad’de, kocasıyla aynı departmanda çalışan genç bir kadının, kendi yataklarında uygunsuz fotoğraflarını buldu. Kayda aldığı bu kareleri delil olarak gösteren Aslı I. Ö., 2 milyonu maddi olmak üzere 5 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin lira nafaka istemiyle kocasına boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde, Emre Ö.’nün Türkiye’nin en önde gelen birkaç zenginiyle yarışacak serveti bulunduğu ileri sürülerek, Londra’daki malların paylaşımı ile ilgili dava hakkı saklı tutuldu. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.