Hava Durumu

Alex sabaha kadar içip içip ağladı

Önceki gün basın toplantısında "Çocukluğumda bile bu kadar ağlamadım" diyen Alex'in kararın açıklandığı gece sevgilisinden ayrılan aşık misali kendini alkole vurup teselli aradığı ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2012 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2012 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alex sabaha kadar içip içip ağladı

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza ile yönetim arasında geçen hafta pazartesi günü kulüple bağlarının kopmasıyla başlayan gerginlik dün yönetimin uzlaşma hamlesiyle büyük oranda ortadan kalkarken, Sambacı'nın olayın ilk günlerinde  yaşadıkları da su yüzeyine çıkmaya başladı. Aslında Brezilyalı yıldız önceki gün düzenlediği basın toplantısında Aykut Kocaman'ın kendisine kadro dışı kaldığını tebliğ ettiği ve sonrasında başkanla yaptığı ve sözleşmesinin feshedilmesiyle tamamlanan görüşmenin ardından hissettiklerini şu cümlelerle açıkça ifade etmişti:
"İLK geldiğim günden itibaren bana olan davranışları için taraftara teşekkür ediyorum. Pazartesi günü sözleşmemi fesh ettikten sonra taraftarın gösterdiği reaksiyonu rüyalarımda bile göremezdim. 35 yaşına bastım geçen ay ve çocukken bile son hafta ağladığım kadar ağlamadım.
 
Duygusallaşıp ağlıyorum
AYRILMAMLA Bir yemek olacağını düşünmüyorum. Çünkü herkes milli takıma gitti. Zaten ara ara duygusallaşıp ağlıyoruz. Böyle bir veda yemeğini kaldıracak durumda değilim. Ve insanlar beni yemeğe davet ettiğinde de bunu söyledi. Kesin dönüş yapıyorum ve toplamam gereken bir sürü de eşya var."
ANCAK Brezilyalı futbolcu 8 yıllık F.Bahçe macerasının sonlandığı gece duygusal olarak adeta patlama yaşadığı ortaya çıktı. Kendi sözleriyle ifade ettiği gibi 'kaptan olarak çıktığı evine işsiz olarak' dönen Alex yaşananları ailesiyle paylaştıktan sonra sarı-lacivertlili takımdan Gökhan Gönül eski kaptanına kısa bir ziyarette bulundu.
Ardından Semih gellirken ikili yaklaşık 1 saat dertleştiler. Takım arkadaşlarının evden ayrılmasından sonra İstanbul'daki dostlarını ağırlayan Sambacı herkesin gitmesinin ardından gece geç saatlerde kendini adeta alkole verdi. Tek başına kalan Alex'in sabah 07.00'ye kadar içip içip ağlayarak üzüntüsünü dışa vurduğu öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.