Hava Durumu

Aleyna Tilki, kendisine hırsız diyenlere ateş püskürdü

Alman fotoğrafçıya ait fotoğrafları kendisininmiş gibi kullanan Aleyna Tilki, hakkındaki eleştirilere "Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler" şeklinde yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aleyna Tilki, kendisine hırsız diyenlere ateş püskürdü

Henüz reşit olmadan alkollü mekanlarda sahne aldığı için Türkiye gündemine oturan Aleyna Tilki şimdilerde 18 yaşına gireceği günü bekliyor. Bir yandan da yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari'nin başarısıyla mutlu olan Aleyna geride bıraktığımız akşam kız arkadaşıyla birlikte Etiler Nusret çıkışı görüntülendi. Şarkıcı, Instagram'da başkalarının fotoğrafını kendisininmiş gibi paylaştığı haberlerini soran muhabirlere verdiği cevapla adeta herkesi şaşırttı.

BAŞKASININ FOTOĞRAFINI...

Aleyna Tilki, Alman fotoğrafçı Frauke Hagen'ın 2015'de sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı, 2016 yılında Instagram hesabından kendi fotoğrafıymış gibi paylaşmıştı.

"HIRSIZ DEMEK NE KOLAY!"

Aleyna Tilki muhabirlere paylaştığı fotoğrafla ilgili: "Ben beğendiğim insanların fotoğraflarını kullanıyorum. Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler. Çünkü bu dünyadan sevgi, saygı ve merhameti çalıyorlar" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.