Hava Durumu

Ali Akman hayalini açıkladı! Galatasaray detayı...

Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Frankfurt'a transfer olan ve şu an Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de kiralık olarak forma giyen Ali Akman son oynadığı 4 maçta 3 gol atmayı başardı. Ali Akman verdiği röportajda en büyük hayalini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Akman hayalini açıkladı! Galatasaray detayı...

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve Mart ayında Yeşil Beyazlı kulüpten ayrılarak Almanya ekibi Frankfurt'a transfer olan Ali Akman, şu an Hollanda temsilcisi NEC Nijmegen'de kiralık forma giyiyor.

Ali Akman verdiği röportajda en büyük hayalini açıkladı.

Daha önce yaptığı açıklamada hedefinin 15 gol atmak olduğunu söyleyen ve daha şimdiden 5 gole ulaşan genç futbolcu verdiği röportajda gol atamadığı formsuz dönemi için "Futbolda işler böyle yürüyor. Her zaman üst düzey performans gösteremezsiniz. O anlarda olabildiğince çabuk kendinle savaşmalısın ve ben bunu yaptım. Antrenmanlarda çok çalışarak. Antrenörün bana bir şans daha vereceğini biliyordum" dedi.

HAYALİNİ AÇIKLADI

Starı'ın haberine göre; 19 yaşındaki golcü ailesiyle yakın bir ilişkide olduğunu belirtirken, hayalinin kuzenleriyle birlikte aynı takımdan oynamak olduğunu söyledi.

KUZENLERİ GALATASARAY'DA OYNUYOR

Ali Akman'ın amcası Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman. Akman, çocukları Galatasaray'da futbol oynuyor. Biri profesyonel bir sözleşme aldı ve diğeri gençlik akademisinde forma giyiyor.

"HARİKA OLURDU"

Ali Akman, "Bir gün üçümüzün aynı takımda olması harika olurdu. Ama önce NEC'de gerçekten başarılı olmak istiyorum. Daha birçok hedefe." diye konuştu.

5 GOLE ULAŞTI

19 yaşındaki genç yıldız adayı Ali Akman bu sezon Hollanda'da 14 lig maçına çıktı. Milli oyuncu 5 kez ağları sarsmayı başardı. Ali sezon başında Eintracht Frankfurt'tan kiralık olarak Nijmegen'e katılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.