Hava Durumu

Ali Ay: 2019 bizim yılımız olsun

Bursaspor'un üç önemli ismi Başkan Ali Ay, teknik direktör Samet Aybaba ve kaptan Ertuğrul Ersoy, Bursa Hakimiyet aracılığıyla camiaya seslendi. Başkan Ali Ay, yeni yılın hem Türkiye hem de Bursaspor açısından başarılarla dolu geçmesini diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: 2019 bizim yılımız olsun

Haber ITolga ÖZTAŞI

Teknik direktör Samet Aybaba ise 2019'da hep birlikte mücadele ederek mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Kaptan Ertuğrul da tek amaçlarının Mayıs ayında güzel bir netice ile ligi tamamlamak olduğunu dile getirdi. İşte Bursaspor'un üç önemli isminin Bursa Hakimiyet okurları için yayınladıkları yeni yıl mesajı...

Hoşgörülü geçsin

2018 geride kalırken, 2019'un ilk gününde Bursaspor Başkanı Ali Ay, Sönmez Medya aracılığıyla camiaya seslendi. Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Ali Ay, birlik ve beraberlikten bahsetti. Ali Ay, "Acısıyla, tatlısıyla 2018'i bitirdik, 2019'a girdik. Öncelikle herkese sağlık ve mutluluk diliyorum. İnşallah yeni yıl hem Türkiye'ye, hem de Bursasporumuza başarılar getirir" dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu günleri birlik olarak atlatacağız. Hem Türkiye hem de Bursasporumuz açısından sağlıklı, hoş- görüsü bol bir yıl geçirmeyi diliyorum. Her bakımdan güçlü bir Türkiye, ekonomisi düzelmiş bir Bursaspor en büyük temennim. Futbolcularımızın elde edeceği başarılarla dolu bir yıl camiamızın olsun" diye konuştu.

Birlikte mücadele edeceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da yeni yıl mesajını Bursa Hakimiyet okurları için verdi. Aybaba, zor bir yılı geride bıraktıklarını dile getirirken, 2019'un hem Türkiye hem de Bursaspor açısından başarılarla geçmesini dilediğini söyledi. Aybaba, "Zorluklar birlikte mücadele edilirse aşılır. Biz çok güçlü bir ülkeyiz ve de çok güçlü bir camiayız. Yeni yılda tüm güçlüklerin üstesinden ancak birlikte hareket ederek geleceğiz. Yeni yılın önce ülkemize sonra da camiamıza başarılar getirmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Mayıs güzel bitsin

Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy da Bursa Hakimiyet aracığıyla Yeşil Beyazlı camiaya seslendi.

Öncelikle "herkesin yeni yılını kutluyorum" diyen Ertuğrul Ersoy, "2019 inşallah herkese sağlıklı günler getirir. Herkesin yeni yılı bir önceki yıldan daha kaliteli geçer" diye konuştu. Ertuğrul Ersoy, kendisi ve Bursaspor açısından da yeni yıl ile ilgili görüşlerini aktardı.

YÜZLERİNİ GÜLDÜRELİM

Yeşil Beyazlı takımın genç kaptanı, "Her zaman başarı ve mutluluk inşallah bizimle birlikte olsun. Futbolcu arkadaşlarım sakatlık yaşamadan sezonu tamamlasın. Kendi açımdan bir önceki yıldan daha iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyorum. Takım olarak da en büyük temennim, 2019'un Mayıs ayını en iyi şekilde tamamlayarak camiamızın yüzünü güldürmek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.