Hava Durumu

Ali Ay: ''Bir yere gitmiyor''

Son sekiz maçını kazanamayan Bursaspor'da Başkan Ali Ay, Paul Le Guen için net konuştu: ''Bir yere gitmiyor''

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: ''Bir yere gitmiyor''

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Yeşil Beyazlıların patronu, teknik direktör Paul Le Guen'in takımdan gönderilmesi gibi bir düşünce içinde olmadıklarını açıkladı. Ay camiaya da bu kötü günleri aşacaklarının mesajını verdi.

İYİ BİR KADROMUZ VAR
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Malatyaspor beraberliği ile birlikte Süper Lig'de galibiyet hasretinin sekiz maça çıkmasını değerlendirdi. Özlüce Tesisleri'nde medya mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ali Ay, ortaya çıkan durumun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ali Ay, "İyi bir kadroya sahibiz. Bugünleri de atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Alacağımız bir-iki galibiyetle yeniden yükselişe geçeceğiz" diye konuştu. Camia üzerinde oluşan kara tablodan uzaklaşmaları gerektiğinin altını çizen Bursaspor Başkanı Ay, camia olarak olumsuz tablodan kurtulup, umutla geleceğe bakmaları gerektiğini bildirdi.

YORUMLARA KATILMIYORUM
Ali Ay teknik direktör Paul Le Guen'in de arkasında olduklarına vurgu yaparak, "Genel olarak geçen sene yaşadığımız travmadan dolayı endişe duyulduğunu düşünüyorum. Ancak geçen seneki kadrodan daha iyi bir kadroya sahibiz. Önceki akşamki maçın ardından teknik direktör değişikliğine gitmemiz yönünde yorumlar var. Ben buna katılmıyorum. Teknik direktör değişikliğinin şu an faydalı olacağını düşünmüyorum. Geçen sezon bunun sıkıntılarını yaşadık. Bu sezon da aynı sıkıntıları yaşamamak adına hocamızın arkasındayız. Le Guen ile yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.