Hava Durumu

Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, nokta transferler yaptıklarını bazı oyuncularda yaşanan problemler nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Ali Ay, transferde bütçeyi aştıklarını da belirterek sadece ileri uca bir oyuncu almayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Ali Ay transferde bütçeyi aştıklarını, hücum bölgesine oyuncu alacaklarını açıkladı

GÖNÜL ÇOK ŞEY İSTİYOR

Bursaspor Başkanı Ali Ay, gündemdeki konuları değerlendirdi. İyi bir takım oluşturmak adına nokta transferler yaptıklarını, bu yönde eksik gördükleri mevkiler için de transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ay, bütçeyi aştıklarını söyledi. Ali Ay, "Kanatları bitirdik. Bir tane daha kanat oyuncusu almaya niyetimiz vardı ama futbolcularla ilgili bazı problemler çıktı. Şu an sadece 'Acaba bir santrfor nasıl olur' diye düşünüyoruz. Burada mali tabloyu da göz önünde bulundurmak lazım. Hocamızla bir görüşme daha yapacağız. Ona göre hareket edeceğiz. Tabii gönül çok şey istiyor. Ben de çok şey istiyorum ama maalesef bütçeyi de biraz aştık" diye konuştu.

GEREKLİ DESTEK GELMEDİ

Maddi yönde ciddi sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen ve 'Maalesef gerçekleri duymak istemiyoruz' diyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bursaspor'un bir gerçeği var. Borcumuz çok, gelirimiz çok az. Gelir artırıcı unsurları kullanmaya çalışıyoruz. Ama maalesef o işte çok fazla başarılı olamıyoruz. Stadımızın isim hakkı var. Belki onu halledebilsek çoğu şeyi halletmiş olacağız" şeklinde konuştu. Ali Ay sözlerine şöyle devam etti; "Ben bundan kesinlikle eminim eğer istenirse emin olun bir saat içinde Bursaspor'un bütün borcu biter. Sadece sanayicilerimiz, işverenlerimiz, ticaret erbabı arkadaşlarımız bir, beraber olacak. Bunun bir an evvel halletme yoluna gidilmesi lazım".

Zorunluluktan karşılıyorum

Ali Ay, şehirden bekledikleri maddi desteği göremedikleri için tüm yükümlülüğü zorunlu olarak kendisinin sağlamaya çalıştığını dile getirerek, "Bursaspor Kulübü içinde uyumlu bir çalışma var. Sadece şehirden maddi destek bekliyorum. Yoksa şu an her şey çok güzel gidiyor" dedi.

Bu takım iş yapar

Bursaspor Başkanı Ali Ay Başakşehir, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında takımın sergilediği performansın ardından spor kamuoyunda 'Bu takım mücadele ediyor, iş yapar' görüşünün hakim olduğunu hatırlatarak, kendisinin de bu görüşe katıldığını söyledi. Ali Ay milli maç nedeniyle lige verilen aranın takıma olumlu yönde yansıdığına dikkat çekti ve Akhisar Belediyespor maçına tam olarak hazır hale geleceklerini ümit ettiğini söyledi.

Maliyeti 4 milyon euro

Takımdan gidecek oyuncularla ilgili de çalışmalar yaptıklarını belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Avrupa'da transfer dönemi bitti. Bazı ülkelerde transfer açık. Göndermeyi düşündüğümüz oyuncuların maliyeti bize yıllık 4 milyon euro gibi. Bunları verebilirsek o zaman bütçede yer açılacak. Biz de ona göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.