Hava Durumu

Ali Ay'dan, Samet Aybaba'ya güvence!

Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı alan Bursaspor'da başkan Ali Ay, Çaykur Rizespor maçı sonrası Samet Aybaba ile iki kez bir araya geldi. Ali Ay, Aybaba'ya, 'Ben giderim, sen gitmezsin' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay'dan, Samet Aybaba'ya güvence!

TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTI

Çaykur Rizespor maçı sonrası hareketli saatlerin yaşandığı Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın sergileyeceği tutum büyük merak konusu oldu. Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen "İstifayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya Aybaba "O en kolay şey" yanıtını vererek görevinin başında olduğunu söylemişti. Yenilgi sonrası Aybaba hem teknik heyetiyle hem de başkan Ali Ay'la toplantı üzerine toplantı yaptı.

TESİSTE ÇOK ÖZEL GÖRÜŞME

Başkan Ali Ay, önceki gece geç saatlerde teknik direktör Samet Aybaba ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. İkili arasındaki bu görüşmede Ali Ay, Samet Aybaba'ya kesinlikle istifa düşüncesini kafasından geçirmemesini söylediği ifade edildi. Dün sabah erken saatlerde tesiste tecrübeli teknik adamla bir kez daha bir arayla gelen Başkan Ali Ay'ın bu kez de "Biz kongre kararı aldık. Hocam sen devam edeceksin. Ben giderim ama sen kesinlikle gitmezsin" dediği belirtildi.

Önceki gece yaşananları değerlendiren Samet Aybaba'nın bir ara kafasından istifayı geçirdiği ancak ne şart olursa olsun takımı ligde bırakmak için var gücüyle çalışmaya karar verdiği öğrenildi. Bu arada Yeşil Beyazlı kramponlar da gerek maç sonu gerekse dünkü antrenmanda teknik direkörleri Samet Aybaba'ya istifa etmemesi yönünde ısrarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.