Hava Durumu

Ali Ay: Eğer doğruysa ayıp etmişler!

Kendilerine MHK'dan konu hakkında bir bilgi ulaşmadığını söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Doğruluğunu bilmiyoruz. Eğer aralarında böyle bir konuşma geçtiyse ayıp etmişler. Konuyu Kulüpler Birliği'nde gündeme taşıyacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: Eğer doğruysa ayıp etmişler!

HABER I Süha GÜRSOY

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın yankıları sürürken, önceki gece bir televizyon programında karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa ile VAR hakemi Cüneyt Çakır arasında geçtiği iddia edilen bir konuşma yayınlandı. Ekranlara gelen konuşmada VAR hakemi Cüneyt Çakır, Diafra Sakho'nun ortasında Emre Taşdemir'in ceza sahasında elle müdahalesi hakkında Suat Arslanboğa'ya "Hocam el var. İzlemeni öneririm" dedi. Suat Arsbanboğa kendisine gelen bu uyarıya, "Pozisyonu gördüm hocam. Kol kapalı. Vücuda yapışık. Problem yok" sözleriyle karşılık verdi. Bunun üzerine, Cüneyt Çakır, "Anlaşıldı hocam" derken, Suat Ars-lanboğa da "Teşekkürler hocam" sözleriyle konuyu kapattı.

EN ÇOK BİZİM CANIMIZ YANDI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan ülke futboluna bomba gibi düşen bu iddiaya yalanlama gelmemesi dikkat çekti. Konuyla ilgili Bursa Hakimi-yet'in sorularını yanıtlayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Programı izlemedim, arkadaşlar durumu izah etti. Kulübümüze VAR konuşmaları hakkında MHK'dan gelmiş bir bilgi yok. Doğrululuğunu bilmiyoruz. Eğer aralarında böyle bir konuşma geçtiyse ayıp etmişler. VAR'dan en çok canı yanan kulübüz. Şu an belki 37-38 puanlarda olacaktık. Perşembe günü (yarın) İstanbul'da Kulüpler Birliği toplantısında bu durumu yeniden gündeme taşıyacağım." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.