Hava Durumu

Ali Ay, Galatasaray maçında takımına güveniyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımın moralinin yerinde olduğunu, İstanbul’a Galatasaray’ı yenmek için gideceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 05:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 05:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay, Galatasaray maçında takımına güveniyor
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Zor bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade eden Ali Ay, buna rağmen Türk Telekom Arena’da kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. Ali Ay, “Bu tip maçlar üç ihtimallidir. Hak edenin kazandığı bir maç olsun ve centilmence geçsin. Biz takımımıza güveniyoruz. İstanbul’a her zamanki gibi kazanmak için gidiyoruz. Takımımızın morali de yerinde. Zor ama kazanacağız” diye konuştu. 

FERNANDAO’YA RET

Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray maçı öncesi Özlüce Tesisleri’nin kapılarını kapatmasıyla ilgili görüşünü açıklayan Ali Ay, “Hamza Hocamızın kararına saygı duymamız lazım. Futbolcularla yaşayan kendisi. O da oyuncularının maça konsantrasyonlarını sağlamaya çalışıyor” dedi. Fenerbahçeli Fernandao ile ilgili çıkan transfer haberlerine bir kez daha tepki gösteren Ali Ay, “Defalarca söyledik. Biz Fernandao ile ilgilenmiyoruz. Bu böyle bilinsin” ifadelerini kullandı. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.