Hava Durumu

Ali Ay: ''Gözlerin yaşına bakmayacağım''

Bursaspor Başkanı Ali Ay, PFDK'dan gelen cezayla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: ''Gözlerin yaşına bakmayacağım''

HABER I Süha GÜRSOY I

Ali Ay, "Görüntüler izleniyor. Bunları yapan 20-30 kişilik bir grup. O kişiler kimse en ağır şekilde cezalandırılmalarını sağlayacağım" dedi.

20-30 KİŞİLİK GRUP YAPIYOR

Bursaspor Başkanı Ali Ay Beşiktaş maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Timsah'a verdiği ceza hakkında konuştu. Sözlerine 'Ne diyeyim' diyerek başlayan Ali Ay, "Taraftarımızla kaç kere konuştuk, tribün liderleriyle görüştük. Bize 'Ceza yedirmeyin' diye defalarca söyledik. Ama çıkan sonuca bakın. Bu yoklukta bu ceza ödenecek. Ama işin boyutu daha farklı. Taraftarımız sahaya bir şey atmayacak. Atınca sonucu belli. Neden yapıyorsun. Sahaya kim ne attıysa sonucuna katlanacak. Böyle iş mi olur? 20-30 kişilik bir grup en az 15 bin kişinin ceza almasına sebep oluyor. Bu kişilerin gözlerinin yaşına bakmayacağım" diye konuştu.

YILDIZ GETİRDİK DE NE OLDU

Sahaya yabancı madde atan kişilerin tespit edildiğini de belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Görüntüler izleniyor. O kişiler kimlerse en ağır şekilde cezalandırılmalarını sağlayacağım" dedi. Taraftarın tribünleri doldurmasının dışında diğer konularda kendilerine destek olmadığından da yakınan Ali Ay, "Bize 'Yıldız oyuncu alın getirin. Parasını forma alıp çıkarırız' deniliyor. Getirdik de ne oldu. Moussa Sow, John Bostock, Yusuf Erdoğan imza töreni yapıyor. 3 bin taraftar gelmiş. Metrelerce kuyruk oluşmuş. Ama satılan forma sayısı 50'yi bulmuyor. Böyle olmaz. Taraftarımız eğer oraya geliyorsa gereğini de yapmalı. Lisanslı ürün almalı." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.