Hava Durumu

Ali Ay ile Yalçın Cambaz mazbatayı aldı

Olağan kongrede Bursaspor Başkanlığına yeniden seçilen Ali Ay ile Bağımsız Denetleme Kurulu Başkanlığını kazanan Yalçın Cambaz mazbatalarını Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker'den aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay ile Yalçın Cambaz mazbatayı aldı

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

PARSEKER TESLİM ETTİ
Bursaspor'un 26. başkanının belirlendiği olağan genel kurulda üyelerin 1060 oyunu alan Ali Ay ile Denetim Kurulu seçiminde üyelerin 1543 oyunu toplayan Yalçın Cambaz mazbatalarını aldı. Özlüce Tesisleri'ndeki başkanlık makamında gerçekleşen törende, Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu, Bağımsız Denetleme Kurulu Başkanı Yalçın Cambaz'ın yanı sıra genel kurulda divan başkanlığı yapan İlhan Parseker hazır bulundu. Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker, mazbata töreninde yaptığı konuşmada 2 gün süren çok güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini ifade etti.

BURSASPOR KAZANSIN
Törende konuşan Başkan Ali Ay, "Genel kurul üyelerimizin teveccühü ile yeniden seçildik. Çok güzel bir ortamdı. Kazasız belasız, kavgasız gürültüsüz bir kongre atlattık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tekrar başkan olduk. Burada kazanan inşallah Bursaspor olmuştur. Yine bütün mesaimizi buraya harcayacağız. Bu işin daha iyi olabilmesi için profesyonellerle çalışacağız. Yönetimde genç arkadaşlarımız var. Onlar da uğraş verecekler ve hep beraber Bursaspor'u düzlüğü çıkaracağız inşallah. Bütün Bursaspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.