Hava Durumu

Ali Ay'ın inancı tam "Güveniyorum"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, camiadan destek istedi, birlik beraberlik mesajı verdi. Ali Ay, teknik direktör Paul le Guen'in görevinin başında olduğunu söylerken, futbolcuların Kayserispor maçından üç puanla ayrılacaklarına yürekten inandığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay'ın inancı tam "Güveniyorum"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İLK YARIYI HATIRLAYIN

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Sönmez Medya'ya konuştu. Kayserispor maçının kendileri için taşıdığı önemi bildiklerini söyleyen Ali Ay, "Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımla nasıl bir durumun içinde olduğumuzu biliyoruz. Camiamızın beklentilerinin de farkındayız. Bu kötü günleri aşacağımıza inanıyorum. Ama bunun için birlik beraberlik sağlanmalı. İstediğimiz sonuçları alamadık ancak bu durum hep böyle sürecek diye bir kaide yok. Ligin ilkyarısını da hatırlayın. Çıkışımız Kayserispor maçıyla birlikte başlamıştı. Ben yine aynı durumun tekrarlayacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki taraftarımız rakibimiz karşısında futbolcularımızı 90 dakika boyunca desteklesin" diye konuştu.

SAKATLIKLAR ETKİLEDİ

Teknik direktör Paul Le Guen'in geleceği hakkında da görüşlerini aktaran Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Daha önce de belirttim şimdi de yineliyorum. Hocamız görevinin başında ve ben onun arkasındayım. İlk yarıdaki puanları bu takım ve hocamızla topladık. Hocamız da takımda bir geriye gidişin olduğunu kabul ediyor. Ortaya çıkan tablodan o da üzgün. Takımın geriye gidişinde sakatlıkların da payı oldu. Mesela Pablo Batalla'nın, Emannuel Badu'nun sakatlıkları çok etkiledi takımı. Sow'un sakatlanması da hocamızın planını bozdu. Ama hocamız da futbolcularımız da kalan 11 maçlık periyotta en iyi neticeleri alacak performansı sergileyecek. Ben hepsine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.