Hava Durumu

Ali Ay: İpliklerini pazara çıkaracağım

Bursaspor Kulübü 2019 yılı ilk Divan Kurulu toplantısı dün yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: İpliklerini pazara çıkaracağım

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Toplantıda Yeşil Beyazlı kulübün üyeliğinde 50 yılı geride bırakan üç üye, Alpay Şar, Remzi Tamer Yonsul ve Ahmet Ayhan Özemre'ye plaket takdim edildi. Ayrıca Bursaspor genel kurulu üyesi olarak 20 yıllık süreyi dolduran toplam 98 üyenin de Divan Kurulu'na kabulü gerçekleşti. Yeni katılımla birlikte Bursaspor Divan Kurulu üye tam sayısı 780'e ulaştı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç yaptığı açılış konuşmasında kalan maçlar öncesi Yeşil Beyazlı taraftarlara seslenerek, "Bu zor durumdan birlikte çıkmak için kalan tüm maçlarımızda takımımızı destekleyelim" dedi. Kürsüye konuşma yapmak için çıkan Divan Kurulu üyeleri Başkan Ali Ay'a, 'olağanüstü kongre kararı ile ilgili sorularını yöneltirken, Ali Ay'dan kongre tarihini açıklamasını istedi.

PUSU ATTILAR

Bu konuşmaların ardından Başkan Ali Ay kürsüye çıktı. Ali Ay, "Bölündük parçalandık ve birbirine düşman insanlar haline getirildik. Şimdi suçlu arama, fatura kesme zamanı değil. Biz hepinizle birlikte ekonomik ve sportif manada ölümüne bir savaş verirken ne yapıldı biliyor musunuz? Bursaspor'a nefes aldıracak Bursaspor'u büyük bir dertten kurtaracak bütün çabalarımızı sabote edildi. Bunlar Bursaspor'a pusu atan insanlar. Asıl acı olan bunların arasında Bursaspor'a hizmet için sizin karşınıza çıkanların bulunması. Bunların hepsini günü gelince konuşacağız. Onların ipliğini pazara çıkarmadan bize rahat yok" dedi. Olağanüstü kongreyle ilgili yöneltilen soruları yanıtlayamayan Ali Ay, bu soruların Divan Başkanı İdris Sevinç tarafından hatırlatılması üzerine, kürsüden indikten sonra sadece, "Herkesi çok seviyorum" demekle yetindi.

Bursaspor Genel Kurul üyeliğinde 20 yılı geride bırakan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey'in Divan Kurulu'na kabulü gerçekleşti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.