Hava Durumu

Ali Ay: Önümüzde kimse duramaz

Kentteki sanayicilerin kulübe yeteri kadar destek vermediğini söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bu sene bence kötü takım değildik. Bize taraftarlarımız gibi iş- adamları ve kent dinamikleri de destek verse önümüzde kimse duramaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: Önümüzde kimse duramaz

YETERİNCE DESTEK YOKTU
Bursaspor'da 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesi Başkan Ali Ay çeşitli organizasyonlarla taraftarlarla buluşuyor. Önceki gece Tuna Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleşen organizasyona katılan Başkan Ay, kentteki sanayicilerin kulübe yeteri kadar destek vermediğini belirtti. Ay, "Öncelikle kentteki sanayicilerden yeteri kadar destek alamadık. Çevremizdeki birçok işadamı işin ucundan tutmak istemiyor. Kendilerini aradığımızda gerekli desteği ve ilgiyi maalesef göstermekten kaçınıyorlar. Eğer bu kulvardan beklediğimiz destek gelmiş olsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Yeni dönemde bu destek olursa Bursaspor'un önünde kimse duramaz" diye konuştu.

KÖTÜ TAKIM DEĞİLDİK

Yeni yönetim kurulunu çok dikkatli seçtiğini ifade eden Başkan Ali Ay, ayrıca sezon içinde yaşadıkları talihsizliklere de değindi, "Herkes elini vicdanına koysun, kurduğumuz takıma kimse kötü diyemez. Yaptığımız transferler özenle takip edildi, Badu 6 sezon oynamış ve hiç sakatlanmamıştı burada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Agu, Nijerya Milli Takımı'nın ön liberosuydu. Teknik direktörümüz Paul Le Guen bir markaydı. Maalesef bazen böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor. Yaşadığımız en acı tecrübeler arasında bunlar da yer alıyor. Bildiğiniz gibi tecrübe parayla satın alınmıyor. Biz de dersimize en iyi şekilde çalışarak yeni dönemde sizlerin karşısına çıkıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.