Hava Durumu

Ali Ay: Oyuncu satmadan transfer yok

Transfer için seçimi beklediklerini belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Oyuncu satmadan, oyuncu alamayız diye arkadaşlara söyledim. Seçim sonuçlarını bekliyoruz. Döviz kuru çok önemli. Seçimden önce transfer yapamayız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 07:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: Oyuncu satmadan transfer yok

I HABER Süha GÜRSOY I

STEPHANE BADJI'YE YOĞUNLAŞTIK
Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları, oluşturulması planlanan kulüp içi yapılanma ile ilgili Bursa Hakimiyet'e konuştu. Şu ana kadar medyaya yansıyan isimleri değerlendiren Ali Ay, "Sadece Stephane Badji üzerine yoğunlaştık. O transferi bitirmeye çalışıyoruz. Sanjin Prcic için resmi bir girişimimiz oldu ama bir yanıt gelmedi. Bunların dışında şu an için bitmiş bir şey yok" diye konuştu. Transfer bütçesi yaratma adına önceliklerinin oyuncu satışı olduğunu belirten Ali Ay, "Arkadaşlara söyledim. 'Bana oyuncu satmadan, oyuncu alma talebiyle gelmeyin' diye. O nedenle bizim önceliğimiz oyuncu satışı olacak" ifadelerini kullandı. Ali Ay göndermeyi düşündükleri oyuncularla ilgili henüz kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığının altını çizdi.

GİDİP GİDİLMEDİĞİNİ BİLMİYORUM
Transfer için hafta sonunda yapılacak seçimleri beklediklerine dikkat çeken Ali Ay, "Seçim sonrası bizim için çok önemli. Döviz kurundaki değişim bizi çok etkiliyor. Gerekli çalışmalar yapılıyor ancak, transferde şu an için ne söylüyorsak boşuna" ifadelerini kullandı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcılarından Selçuk Erdoğan'ın Dünya Kupası'nda oyuncu izlemesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Ali Ay, "Gidip gidilmediğini bilmiyorum. Samet Hoca'nın elbette bir bilgisi vardır. Scout ekibimiz de bir çalışma yürütüyor. Onlar araştırmayı yapsınlar. Son sözü biz söyleyeceğiz" dedi. İdari menajer Hüseyin Gedik'in yerine Altuğ Günaydın'ın getirilmesi hakkında ise Ali Ay, "Hüseyin Gedik'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" demekle yetindi.

Yeni futbol direktörü gelecek
Futbol direktörü Mustafa Er'in görevinden ayrılması hakkında fazla yorum yapmayan Ali Ay, "Mustafa Er böyle bir tercihte bulundu. Onun yerine gelecek kişiyle ilgili çalışmalar yapılıyor. Zamanı geldiğinde onu da açıklarız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.