Hava Durumu

Ali İhsan Varol'dan sahnede Acun Ilıcalı'ya gönderme

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Yarışma kategorisinde ödül alan Ali İhsan Varol, Acun Ilıcalı'ya yaptığı konuşmayla gönderme yaptı. Varol, "Yöneticilerimizin makam odalarında uyuyakalmadık, bizi direkt kovdular" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali İhsan Varol'dan sahnede Acun Ilıcalı'ya gönderme

Bu yıl 45'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Renkli anların yaşandığı ödül törenine sahnede yapılan açıklamalar ve göndermeler damga vurdu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Yarışma kategorisinde ödülün sahibi Teve 2'de yayımlanan Kelime Oyunu programının oldu. Programın sunucusu Ali İhsan Varol, ödülü Güneri Civaoğlu'nun elinden aldı.

"BİZİ DİREKT KOVDULAR"

Varol, aynı sahnede kendisinden önce konuşma yapan Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuyakalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler" dedi.

ACUN ILICALI'YA GÖNDERME YAPTI

En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Acun Ilıcalı ise ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin'den aldı ve Yasin'le yaşadığı anıları anlattı. İlker Yasin'in kendisini kovmak üzereyken elektriklerin kesilmesi sonrasında kovulmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. Varol ise Ilıcalı'nın bu hikayesine "Bizim öyle hikayelerimiz yok. Bizi direkt kovdular" diyerek gönderme yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.