Hava Durumu

Ali İhsan Yavuz: 'Organize Usulsüzlük' yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Savcılık soruşturmaları da gösterdi ki FETÖ unsurları bu organize usulsüzlükte aktif rol almıştır. Sonuç; birçok açıdan tam kanunsuzluk hali söz konusu. Tam bir seçim yolsuzluğu var. Münferit ve sehven değil, müştereken ve kasıtlı olarak 'Organize Usulsüzlük' yapılmış" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali İhsan Yavuz: 'Organize Usulsüzlük' yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

İstanbul'da seçimin üzerindeki şüpheyi yok etmek ve yapılan kanunsuzlukları ortaya çıkartmak üzere meseleyi YSK'nın gündemine taşıdıklarını belirten Yavuz, şunları dedi:

"Yani biz, belge ve bilgiyle doğruyu yapma çabasındayız. Vatan için, hukuk için. Oysa CHP ve bir kısım çevreler, meselenin üzerini örtmeye çalışmakta, bunca kanunsuz yapılan iş ve işlemlerin tartışılmasının önünü kapatmakta ve en önemli seçim yolsuzluğunu görmezden gelmektedir. 'Kanun ne söylerse söylesin yeter ki İstanbul bizim olsun' tavrındadırlar. Öte yandan CHP'liler, iddialarımızın somut olmadığını söyleyip durmaktadır. Oysa tüm iddialarımız somut ve belgeye dayalıdır. Söz konusu bu belgeleri birçok kez basınla paylaştık. Ayrıca istemeleri halinde bu belgeleri kendileriyle de paylaşacağımızı deklare ettik. Niye istenmedi? CHP, 'Sandık kurulu başkanlarının listesi partilerde var' diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.