Hava Durumu

Ali Koç, taburcu edilen taraftarı yalnız bırakmadı

Erzurumspor maçında tribünden düşen ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatan Soner Ergen taburcu edildi. Hastanede açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Soner sezonu kapatmadı. En yakın zamanda tribünde olacaktır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç, taburcu edilen taraftarı yalnız bırakmadı

Süper Ligin 16. haftasında oynanan Fenerbahçe-BB Erzurumspor maçında tribünden düşen Fenerbahçeli taraftar Soner Ergen, hastaneden taburcu edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe tribünlerinin sevilen ismini taburcu edilirken de yalnız bırakmadı.

"ONUN AZMİNİ TEBRİK ETMEK GEREK"

Daha önce birçok kez hastaneye giderek Soner'in durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Koç, "Erzurumspor maçından önce Soner Ergen feci bir kaza geçirdi. Maçtan sonra hastaneye geldiğimizde durum vahimdi. Pek umutlu değildik. 26 gün geçtikten sonra Soner'i sağlıklı bir şekilde taburcu edeceğiz. Onun azmini tebrik etmek gerek." dedi.

"TRİBÜN DOSTLUĞUNUN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Koç, "Taraftarımıza dikkat etmelerini söylüyorum. Keşke bu tip kazalar yaşanmasa. Tribün dostluğunun, kardeşliğinin ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Arkadaşlarını hiç yalnız bırakmadılar. Soner sezonu kapatmadı. En yakın zamanda tribünde olacaktır." diye konuştu.

"HER ŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR"

Koç, transferle ilgili bir soruya "Her şeyin yeri ve zamanı var. Salı akşamı 'Camiaya Sesleniş' programında bunlara yanıt vereceğiz"şeklinde cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.