Hava Durumu

Ali Koç'tan "kupamızı ne zaman verecekseniz" diye soran taraftara cevap

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Kupamızı ne zaman vereceksiniz?" diye soran Trabzonsporlu taraftara "Benim kalbimi kırma... Güzel şeyler konuşalım. Maçı konuşalım" cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç'tan "kupamızı ne zaman verecekseniz" diye soran taraftara cevap

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sadece Trabzonspor camiası ile değil Türkiye'deki futbol camiasında son dönemde yaşanan gerilimi de bitirme adına önemli adımlar attı. Fenerbahçe taraftarının alınmadığı Trabzon'daki maçı tribünden takip eden Ali Koç, yanına yaklaşan herkesle samimi bir şekilde sohbet etti. Rakip taraftarların stadyumlara alınmadığı, karşılıklı sert açıklamaların yapıldığı, polisin geniş güvenlik önlemleri altında oynanan maçların yaşandığı Türkiye'de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sporun dostluk olduğunu hatırlatan hareketleri ile takdir topladı.

"BENİM KALBİMİ KIRMA, GÜZEL ŞEYLER KONUŞALIM"

Tam 7 yıl aradan sonra bordo-mavili deplasmana giden ilk başkan olan Ali Koç, karşılaşma öncesi Trabzon turu yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sabah kahvaltısından sonraki kısa yürüyüşünde bir Trabzonspor taraftarı "Kupamızı ne zaman vereceksiniz?" diyerek 2010-11 sezonuna göndermede bulundu. Ali Koç ise bu soruya karşılık verip "Benim kalbimi kırma... Güzel şeyler konuşalım. Maçı konuşalım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.