Hava Durumu

Ali Şen'den iddialı çıkış: Fenerbahçe şampiyon olabilir...

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli takımla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Şen, "Fenerbahçe 17 maçı da kazanıp 67 puanla şampiyon olabilir mi? Bence olabilir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Şen'den iddialı çıkış: Fenerbahçe şampiyon olabilir...

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Radyospor'a konuştu. Sarı-lacivertli takımın gündemini değerlendiren Şen, "Fenerbahçe şampiyon olabilir." dedi.

İşte Şen'in açıklamaları:

"1981 yılında Fenerbahçe'de işler kötüydü. Maçları kaybediyordu. Taraftarlar bağırıyordu. Kongre oldu ve Fenerbahçe başkanlığına kimse aday olmaya cesaret edemedi. Taraftarlar, "Ali Şen" diyordu. Kimse girmedi ve tek aday olarak girdim. O sene 11 futbolcu aldık. "Toplama takım" dendi. Ama o yıl ikinci olduk. İkinci yılda ise bütün kupaları aldık.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLABİLİR"

Fenerbahçe'nin bugünkü durumu ortada. 17 maç oynadı ve 16 puan aldı.Bu büyük bir sürpriz. Peki tarihte başka bir sürpriz olabilir mi? Yani Fenerbahçe şampiyon olabilir mi? Evet, olabilir.

"ALİ KOÇ'U SEVİYORUZ"

Ali Koç dışında birisi şu anda görevde olsaydı istifa etmek durumunda kalırdı. Tabii ki hiçbir destek sınırsız değildir. Ali Koç'u seviyoruz. Bu sevgi aynen devam ediyor. Fenerbahçe, savunmaya oyuncu almalı. Oynayanları almalı ve gol atabileni almalı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.