Hava Durumu

Alkışlar milli Timsahlara

Süper Lig'e verilen arada milli takımlarda boy gösteren futbolcular içinde en dikkat çeken isim Abdullahi Shehu oldu. Shehu ile birlikte genç Muhammed Emin Sarıkaya da performansıyla tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkışlar milli Timsahlara

Ülkelerinin milli takımlarına giden Bursasporlu futbolcular geri dönmeye başladı. Yeşil Beyazlı A Takım kadrosunda yer alan Muhammed Şengezer, Abdullahi Shehu, dönem dönem A Takım'a çıkan Jani Atanasov, Muhammed Emin Sarıkaya ve Ali Akman Bursaspor'u formalarını giydiği milli takımlarda temsil etti. Dün takımla birlikte çalışmalara başlayan Muhammed Şengezer kariyerinde ilk kez dahil olduğu A Milli Takım'da Arnavutluk ve Moldova maçlarında forma giymese bile büyük bir deneyimin sahibi oldu. Nijerya Milli Takımı'na giden Abdullahi Shehu iki maça çıktı.

MUHAMMED DİKKAT ÇEKTİ

Afrika Uluslar Kupası Elemesi'nde Şeyşeler'i 3-1 yendikleri maçta 90 dakika sahada kalan Shehu, Mısır'la oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maçta da yine 90 dakika sahada kaldı. Shehu her iki maçta da sağbekte görev yaptı. Muhnammed Emin Sarıkaya, Ali Akman ve Ertuğrul Kurtuluş U17 Milli Takımı ile İtalya, Avusturya ve Romanya karşısına çıktı. Muhammed 3 maçta da 90 dakika forma giydi. Ali Akman 45 dakika, Ertuğrul da 91 dakika sahada kaldı. Makedonya U21 Takımı'nın Antalya kampı kadrosuna dahil edilen Jani Atanasov da Ukrayna ve Estonya maçlarında forma giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.