Hava Durumu

Alkol yasağı yok

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, alkol düzenlemesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Anladığım kadarıyla yasak yok, satışın düzenlenmesi var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkol yasağı yok

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, doğalgaz anlaşması imzalamak üzere Türkmenistan'a gitti. Başkent Aşkabat'ta gazetecilerle bir araya gelen Gül; gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Meclis’te yasalaşarak onayına sunulan alkol düzenlemesine değinen Gül, "Anladığım kadarıyla bir alkol yasağı yok, satışın yeniden düzenlenmesi var" diyerek, düzenlemeyi onaylayabileceğinin sinyalini verdi.

MUTABAKATLA VERİLDİ

Gül, kendisinin de katıldığı törenle dün temeli atılan 3. köprüye 'Yavuz Sultan Selim adının mutabakatla verildiğini' söyledi.

ÜSLUP ELEŞTİRİSİ

Siyasetteki üslüp tartışmalarına da değinen Gül, "Türkiye'nin siyasi geleneği artık değişmeli" diyerek siyasetçiler tarafından kullanılan dili eleştirdi.

'MEZHEP SAVAŞI RİSKİ'

Cumhurbaşkanı, Suriye’de mezhep savaşı riskine dikkat çekti. Suriye konusunun giderek herkesi içine almaya başladığını söyleyen Gül, "Böyle bir savaşı İslam dünyası kaldıramaz" diye konuştu.

TARİHİ ANLAŞMA

Türkmenistan'la bugün bir doğalgaz çerçeve anlaşması imzalayacak olan Gül, bunun tarihi bir anlaşma olduğunu da belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.