Hava Durumu

Alkollü sürücü aracıyla otomobilin üzerine çıktı

Bursa’da, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, park halindeki bir başka aracın üzerine çıktı. Kullandığı araca binen sürücü kazaya aldırış etmeden geri manevra yaparak otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkollü sürücü aracıyla otomobilin üzerine çıktı

Edinilen bilgiye göre, kaza 04.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi. 3. Ceviz Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsün kimliği tespit edilemeyen 34 EU 1550 plakalı otomobil, park halindeki 16 ANA 29 plakalı aracın üzerine çıktı. Gürültüye çıkan araç sahibi Murat Ateş, otomobilinin üzerindeki aracı görünce şaşkına döndü. Alkollü sürücü yol diye üzerine çıktığı aracın üzerindeyken geriye manevra yaparak aracını yola indirdi. Alkollü şahıs, araç sahibinin üzerine de otomobili sürerek olay yerinden kaçtı.
Olay yerine gelen trafik ekipleri olay anı fotoğraflarını inceleyerek plakası belli olan araç için tutanak tuttular. Yapılan sorgulamada kaza yapıp kaçan aracın sahibinin kısa bir süre önce çalıntı ihbarı yaptığı ve aracın da bir bayan üzerine kayıtlı olduğu tespit edildi. Aracın çalıntı olabileceği düşünülerek araç ve sürücüsü hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.