Hava Durumu

'Allah'ın laneti PKK'nın üzerine olsun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Allah'ın laneti PKK'nın üzerine olsun'

Meral Akşener'in açıklamasından satırbaşları:

Üstlendiğimiz sorun 81 milyonu ile bütün Türkiye'dir. Yolumuz çetin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Değerli milletvekilleri, bu salonlarda rahatça konuşalım diye canını sebil eden vatan evlatları var. Onlar şehittir, şehitler diridir. Allah devletimize zeval vermesin. Bu topraklarda her şehit babasının dilinden iki kelime düşer, o da; vatan sağolsun...

Herkes peşini bıraksa bile bu davayı kıyamete kadar sürdüreceğiz. Allah'ın laneti PKK'nın üzerine olsun. And olsun ki o ocağı tüttüreceğiz. Herkes unutsa da bu davayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Askerimize, korucumuza, güvenlik güçlerimize selam olsun...

İdam Meclis'ten gelirse onaylarım diyen Erdoğan'a sesleniyorum, adım atmıyorsun ama laf atıyorsun. Milleti kandırmaktan vazgeç. İktidarın küçük ortağı bir af teklifi açıkladı. İktidar devlete karşı suçlar affedilebilir diyor. Af konusunda iktidarın duruşunu henüz anlayamadık. Bazı kişileri güvence altına mı alacaklar? FETÖ'nün kodamanlarını mı salacaklar, açılım sürecindekileri mi salacaklar belirsiz.

Ama teklif ettikleri şu; terörü finanse eden uyuşturucu kaçakçılarını affedelim, hırsızları, dolandırıcıları affedelim diyorlar, bunlar yetmiyormuş gibi Türklüğe hakaret edenleri de affedelim diyorlar. Tekeden süt sağmaya çalışıyorlar.Gerekçe olarak da diyorlar ki kurduğumuz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi şerefine bunları affediyoruz. Bunun şerefine mi 50 bin torbacıyı salmak istiyorsunuz? 160 bin kişinin tamamını FETÖ'cü hakimler mi hapsetmiş. Elbette mağdur olanlar vardır. Sen devletsin bunun ayrımını yapabilecek hafızan var.

Mağdurların yanında duran sadece İYİ Parti'dir. Anayasa'nın askıya alındığı yüksek yargının çay bahçesine döndüğü dönemde konuşmamız gereken hukuktur, af değil. Türk Yargısı bir an önce iktidarın tasallutundan kurtulmalıdır. Aslında hukuk devletine dönüşü konuşmalıyız.

4 kişilik bir ailenin elektrik faturası 250 TL. Bütün haber ajanslarına bütün gazetelere el koysan da hakikati milletten saklayamazsın. Millet olanı biteni çarşıda pazarda görüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.