Hava Durumu

Allano Lima: İyi şeyler yapamadık

Allano Lima, "Maç sonrası takım arkadaşlarımızla da konuştuk. Ankaragücü önünde iyi şeyler yapamadığımızı kabul ediyoruz. Önümüzdeki ilk antrenmandan itibaren daha sıkı çalışacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Allano Lima: İyi şeyler yapamadık

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"ARAMIZDA KONUŞTUK"

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in başlamasına 1 hafta kala oynadığı son hazırlık maçında Ankaragücü'ne sahasında 2-0 yenilmesinin ardından yeni transfer Allano Lima, açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası iyi bir oyun sergileyemediklerini kabul eden 23 yaşındaki oyuncu, "Ankaragücü karşısında gerçekten iyi şeyler yapamadığımızı düşünüyorum. Maç sonrası takım arkadaşlarımla içeride de konuştuk. Önümüzdeki ilk antrenmandan itibaren daha iyi şekilde hazırlanmaya gayret edeceğiz ve Fenerbahçe önünde bizden istenileni sahaya yansıtacağız" dedi.

"ADAPTASYON SÜRECİNDEYİM"

Bir hazırlık maçı olmasına rağmen stadyumdaki Yeşil Beyazlı taraftarlardan etkilendiğini de belirten Brezilyalı kanat oyuncusu, " Taraftarımızın tezahüratları eşliğinde oynamak benim için müthiş bir şeydi. Gerçekten bir hazırlık maçı olmasına rağmen taraftarımız hayranlık vericiydi. Ama bir gerçek var ki önümüzdeki günden itibaren çok daha iyi çalışmalıyız çünkü ancak bu şekilde taraftarlarımızı mutlu edebiliriz. Tabii bu hazırlık karşılaşması olduğu için ilk maçım olarak değerlendirmek yanlış. Yavaş yavaş takıma adapte olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.