Hava Durumu

Allano Lima Timsah oluyor

Yeşil Beyazlılar 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu dün akşam Türkiye'ye getirdi. Allano Lima ile bugün 1 yıllık kiralık sözleşme yapılması bekleniyor. Öte yandan Bursaspor transfer heyeti hafta başında Seydou Doumbia için Portekiz'e gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Allano Lima Timsah oluyor

29 MAÇTA 5 GOL ATTI

Bursaspor'da dün transferde hareketli saatler yaşandı. Yeşil Beyazlılar bir süredir takipte olduğu Estoril Kulübü'nün kanat oyuncusu Allano Lima'yı Türkiye'ye getirdi. Akşam saatlerinde İstanbul'a ayak basan 23 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu bugün Bursa'da son kez Yeşil Beyazlı yöneticilerle masaya oturacak ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezon Portekiz Süper Ligi'nde 29 maça çıkan Allano Lima 5 gol 1 de asistlik performans sergilemişti.

DOUMBIA İÇİN GİDİLECEK

Bursaspor'da transfer bununla da sınırlı kalmayacak. Yeşil Beyazlılar önümüzdeki hafta Portekiz seferine çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi günü başlaması beklenen Portekiz seferinde Seydou Doumbia'nın transferini bitirmek için Sportingli yetkililerle pazarlık masasına oturulacak. Bu bağlamda dün Bursaspor Başkanı Ali Ay ve 2'nci başkan Cem Öztürk sürpriz bir kararla Afyon kampına katıldı ve transfer konularını ele almak için teknik direktör Samet Aybaba ile görüştü. Transfer zirvesinde gündemdeki oyuncuların isimleri ele alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.