Hava Durumu

Allano Lima Yeşil Beyazlı camiaya mesaj gönderdi

Yeşil Beyazlılar'ın yeni transferi Allano Lima eski takımı Estoril'e veda etti. Brezilyalı futbolcu Bursaspor camiasına da 'merhaba' dedi. Lima Bursaspor'da 7 numaralı formayı giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Allano Lima Yeşil Beyazlı camiaya mesaj gönderdi

TEK BAŞINA ÇALIŞTI
Scout departmanının keşfiyle Yeşil Beyazlı renklere bağlanan Allano Lima bir yıl boyunca kiralık olarak Bursaspor forması giyecek. 23 yaşındaki Brezilyalı krampon bu süreçte Bursaspor'dan 300 bin Euro ücret alacak. Bursaspor Allano Lima'nın bonservisini elinde bulunduran Portekiz'in Estoril kulübüne de 350 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Yeni takımı ile yarın ilk antrenmanına çıkacak Lima dün de yine İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde tek başına çalıştı.

KULÜBE VEDA ETTİ
Bursaspor'da Estoril'de olduğu gibi yine 7 numaralı formayı giyecek Allano Lima eski takımına veda mesajı yayınladı ve Bursaspor camiasına 'merhaba' dedi. Bursaspor'u yeni bir proje olarak gördüğünü ifade eden Allano Lima, "Estoril benim için harika bir dönem oldu. Estoril'de büyüdüm. Tüm şehir ve kulübe teşekkür ederim. Farklı renklerle yeni bir projeyle yoluma devam ediyorum. Ama sevgi ve minnettarlığım sonsuza kadar kalacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.