Hava Durumu

Alman gazetesinden flaş Mesut Özil iddiası!

Alman gazetesi, Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, eski takım arkadaşlarının katılmaması için düğün tarihini 7 Haziran olarak seçtiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alman gazetesinden flaş Mesut Özil iddiası!

Aşklarını nikah masasına taşımak isteyen Mesut Özil ve Amine Gülşe, tarihte karar kıldı. İki yıl önce nişanlanan Arsenalli futbolcu Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, 7 Haziran'da nikâh masasına oturacak.

HAZIRLIKLARI GİZLİLİK İÇİNDE YÜRÜTÜYORLAR

Düğün hazırlıklarını gizlilik içinde yürüten çift, yine de tören mekânının ortaya çıkmasına engel olamadı. En başından beri hayatlarını Boğaz kıyısında bir mekânda birleştirmek isteyen çift, Four Seasons Bosphorus'ta karar kıldı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLARAK KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da nikâh şahidi olarak katılacağı düğünün hazırlıkları, imzalanan özel gizlilik anlaşması doğrultusunda devam ediyor ve basına haber sızmaması konusunda azami özen gösteriliyor.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARININ KATILMASINI İSTEMİYOR İDDİASI

Öte yandan Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün tarihi Almanya'da da manşetlere taşındı. Alman Bild gazetesi, Özil'in eski takım arkadaşları düğüne katılamasın diye tarih olarak 7 Haziran'ı seçtiğini iddia etti. Habere göre Özil, düğünü bilerek 8 Haziran'da Belarus-Almanya arasında oynanacak Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesine denk getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.