Hava Durumu

Almanların Mesut Özil tepkisi bitmiyor!

Almanların efsane futbolcularından Lothar Matthaus, Hint basınına açıklamalarda bulundu. Matthaus, "Mesut, Recep Tayyip Erdoğan'la neden fotoğraf çektirdiğini açıklamamıştı. Hiç kimse Mesut'u özlemeyecektir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Almanların Mesut Özil tepkisi bitmiyor!

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, geçtiğimiz Mayıs ayında İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun'la birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabet etmişti. İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen görüşmeden sonra basına yansıyan fotoğraflar ise Almanları adeta çıldırtmıştı.

MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞTI

Erdoğan'la çektirdiği fotoğraftan ötürü özellikle Mesut Özil'i hedef tahtasına oturtan Almanlar, son şampiyon olarak geldikleri Dünya Kupasında da yıldız futbolcuyu yuhalamaktan geri durmamıştı. Gerek Almanya Futbol Federasyonunun gerekse de Alman medyasının ırkçı saldırılarına maruz kalan Özil, en sonunda tarihi bir karara imza atarak milli takımı bıraktığını duyurmuştu.

Almanların efsanevi futbolculardan Lothar Matthaus da verdiği son röportajda bu konuya değindi. Dünya Kupasında en çok maç oynama rekorunu elinde bulunduran 57 yaşındaki Matthaus, Hindistan'da yayım yapan Hindustan Times gazetesine konuşurken Mesut'la ilgili sert konuştu.

"HİÇ KİMSE MESUT'U ÖZLEMEYECEKTİR"

Matthaus, "Almanlar Mesut'a çok öfkeliydi çünkü o, Recep Tayyip Erdoğan'la neden fotoğraf çektirdiğini açıklamamıştı. Eğer bir cevap vermezseniz spekülasyonlara da açık kapı bırakırsınız. Hiç kimse Mesut'u özlemeyecektir çünkü şu an gelmekte olan genç bir jenerasyonumuz var." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.