Hava Durumu

Almanya'da Can Feda şoku! İçeri alınmadılar...

Başrollerini Kerem Bürsin ile Burak Özçivit'in paylaştığı 'Can Feda' filmi Avrupa turnesine, Almanya-Gelsenkirchen ile devam etti. Filmin gösterimi öncesi seyirciler büyük bir şok yaşadı. Filmin 'gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile +18 ibaresiyle gösterimine izin verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Almanya'da Can Feda şoku! İçeri alınmadılar...

Başrollerini Kerem Bürsin ile Burak Özçivit'in paylaştığı 'Can Feda' filmi Avrupa turnesine, Almanya-Gelsenkirchen ile devam etti. Filmin gösterimi öncesi seyirciler büyük bir şok yaşadı. Filmin 'gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile +18 ibaresiyle gösterimine izin verildi. "Can Feda"da Türk askerinin sınır ötesi operasyonunda işgal ekiplerine karşı canını ortaya koyduğu mücadele anlatılıyor.

Gösterim öncesi sevenleriyle buluşan Burak Özçivit çığlıklar ve tezahüratlarla karşılandı.

Burak Özçivit herkesle tek tek fotoğraf fotoğraf çektirirken; dizi çekimleri sebebiyle Türkiye'ye dönmek zorunda kalan Kerem Bürsin'in de selamını iletti.

Filmin 'gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile +18 ibaresiyle gösterimine izin verildi. Galaya bilet satın alan yüzlerce kişi 18 yaş altında oldukları için içeriye alınmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.