Hava Durumu

Almanya'da yıldırım faciası! 52 yaralı

Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarında düzenlenen "Rock am Ring" festivali kapsamında gerçekleştirilen konser sırasında izleyicilerin üzerine yıldırım düştü.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Almanya'da yıldırım faciası! 52 yaralı
Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarında düzenlenen "Rock am Ring" festivali kapsamında gerçekleştirilen konser sırasında izleyicilerin üzerine yıldırım düştü. Yıldırım büyük paniğe yol açtı.

YETKİLİLER UYARDI

Konseri organize eden yetkililer akşam saat 20:00 civarlarında ulaşan şiddetli kasırgadan kısa bir süre önce konserde bulunan binlerce kişiyi kendilerini korumak için kapalı alanlara girmeler konusunda uyardı.

9'U AĞIR 52 KİŞİ YARALANDI

Olayda 9'u ağır olmak üzere en toplam 52 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Orta Avrupa'da başta Almanya ve Fransa'da olmak üzere şiddetli yağışlar devam ediyor. Fransa'nın başkenti Paris'te ise selden 4 kişi hayatını kaybetti. 20 bin kişi güvenli bölgelere tahliye edildi.

GEÇTİĞİMİZ YIL YILDIRIM DÜŞMESİNDEN 33 KİŞİ YARALANMIŞTI

Bu arada 31'incisi düzenlenen festivalin organizatörleri, etkinliklerin devam edeceğini duyurdu. Geçtiğimiz yıl da düzenlenen festivale yıldırım düşmüş 33 kişi hafif yaralanmıştı.

ÇOK BÜYÜK HASAR VAR

Yaklaşık bir haftadır Almaya'da etkili olan yağışlardan dolayı 11 kişi hayatını kaybetti, onlarca milyon dolar maddi hasar meydana geldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.