Hava Durumu

"Alnımızın akıyla çıktık"

Sözleşmesi sona eren ve büyük ölçüde Kayserispor'la anlaşan tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor maçında insanların desteğini görünce onların yüzünü kara çıkarmamak için mücadele ettik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Alnımızın akıyla çıktık"

Erdem Özgenç, Trabzonspor maçında yaşadıklarını anlattı

KATKI SAĞLAYAMADILAR

Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Erdem Özgenç, Radyospor'a konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Bursa'da kalma durumumu çok konuşmadık çünkü kötü sezonlar geçirdik. Benim dışımda neler dönüyor onu da bilmiyorum. Kayserispor ile menajerim görüştü. Durumum1 hafta içinde netleşir" dedi. Trabzonspor maçında yaşananlara değinen Erdem, şunları söyledi: "Son maçtan alnımızın akıyla çıktık. Tüm insanların desteğini görünce onların yüzünü kara çıkarmamak için mücadele ettik. Belki adımız çok kötü anılacaktı".

YABANCILAR ÇOK ETKİLENDİ

Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan olaylara da değinen Erdem Özgenç, "Yaşanan olaylarda özellikle yabancı futbolcular çok etkilendi. Bizler biraz daha bu durumları bilen insanlarız. Bu durum özgüven kaybına neden oldu ancak bu her kulüpte yaşanabilir. Osmangazi Köprüsü'nden Bursa'ya kadar kırık camlarla yolculuk ettik. Takımlarına aşık insanlar kendi kulübü için daha özverili davranmalı. Türk insanının aşırı sabırsızlıktan kurtulması lazım" ifadelerini kullandı.

HARUN 'BEN GİDECEĞİM' DEMEZ

Harun'un geçen sezon yaşananlardan çok etkilendiğini belirten Erdem, "Bursaspor Harun'u vitrine çıkaran kulüp ancak bunlar karşılıklı. Harun da çok emek verdi. Ancak Harun 'Ben gideceğim' diyecek son oyuncudur. Onun Bursaspor ile kopabilecek bir bağı yok. Harun, Bursaspor gibi bir takımda oynayabiliyorsa Türkiye'de her takımda forma giyebilir. Kendi fikrimce Avrupa'da oynayabilecek bir kaleci" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.