Hava Durumu

Alo,oğlum evimiz yandı

Bursa'da yaşlı bir çift, kahvaltı yaparken çıkan yangında ölümden döndü. İşe giden oğlunu telefonla arayan baba, yangın haberini güçlükle verdi. Hemen olay yerine gelen gencin ilk sorduğu şey ise, anne babasının durumu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alo,oğlum evimiz yandı

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde, merkez Yıldırım ilçesi Merdivenli Sokak üzerinde, Azmi ve Azime Töngel çiftinin evinde yangın çıktı. Kahvaltı sırasında soba borusunun çatı bağlantı kısmında çıkan yangın, bir anda büyüdü. Alevlerin arasında kalan yaşlı çift, hemen olay yerine koşan komşuları tarafından kurtarıldı. Yangın için bölgeye, çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Evin çatı kısmındaki izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyen alevler, kısa sürede söndürüldü.

Polis ve itfaiye ekipleri, tahmini olarak 20 bin liralık zarar oluşan yangınla alakalı soruşturma başlattı. Azmi Töngel (72), işe giden oğluna yangın haberini vermekte zorlanırken, 'Alo, oğlum evimiz yandı' diyebilen baba, oğlunun eve gelmesini istedi. İş yerinden hemen eve koşan Adem Töngel'in ilk sorduğu şey, anne babasının durumu oldu.

Emekli maaşıyla geçinmeye çalıştıklarını ifade eden Azmi Töngel, "Kahvaltı ediyorduk. Hava soğuk olduğu için sobayı yakmıştık. Sobadan yangın çıktı. Çatı bir anda alevler arasında kaldı. Az kalsın yanacaktık" dedi.
Eşi Azime Töngel (70) ise, "Bir tek evimiz vardı. Oğlumu evlendirecektik. Şimdi evimizden de olduk" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.