Hava Durumu

Alper Ademoğlu: Hoca beni istemiyor!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Schalke 04'ten kadroya katılan Alper Ademoğlu, "Bursaspor'u çok seviyorum. Hoca ile anlaşamıyoruz. O beni takımda istemiyor" diyerek neden kadroda olmadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alper Ademoğlu: Hoca beni istemiyor!

Bursaspor'da 2018-2019 sezonu öncesi kamp çalışmalarına katılan ancak gösterdiği performansla teknik direktör Samet Aybaba'nın gözüne giremeyen Alper Ademoğlu'ndan önceki gün şok açıklamalar geldi. Sosyal medya üzerinden "Bana soru sor" uygulamasını kullanan genç orta saha oyuncusu takımda olmama sebebini, "Ne zaman ilk 11'de oynayacağımı bilmiyorum. Bursaspor'u çok seviyorum. Hoca ile anlaşamıyoruz. O beni takımda istemiyor" diye açıkladı. Alper ayrıca bir hayranının da yazdığı, "Seni takımda istemeyen hoca futboldan anlamıyor" yazısına da gülen emoji ile cevap verdi.

U-21'DE DE OYNATILMIYOR

Alper Ademoğlu Yeşil Beyazlılar'ın şu ana kadar oynadığı 7 maçta önemli süreler alan Aytaç Kara ve Furkan Soyalp ile ilgili de yazılan şeylere, 'Aytaç iyi futbolcu' ve 'Furkan çok iyi oyuncu' şeklinde karşılık verdi. 'Bir gün Galatasaray'da oynarsın umarım' diye yazılan bir yazıya ise genç oyuncu, 'Bilmiyorum' diyerek ve şaşkın bir gülüş emojisi ile cevap verdi. 'Fizik ve kondisyon olarak hazır mısın' şeklinde sorulan sıkça soruları net bir şekilde "Evet" diyerek yanıtlayan Alper ayrıca 1 yıl daha sözleşmesinin kaldığını belirtti ve U-21 takımında da oynatılmadığını söyleyerek başka soru yanıtlamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.