Hava Durumu

Alperen'in Bursaspor'a maliyeti 605 bin TL

Yeşil-beyazlıların transferi için sezon sonunu beklediği Alperen Babacan'a 31 Mayıs'tan sonra bonservis bedeli ödemeyecek. Bu tarihe kadar oyuncunun ikna edilmesi halinde kulüpten sadece yetiştirme bedeli için para çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alperen'in Bursaspor'a maliyeti 605 bin TL

Bursaspor'un yeni sezonda renklerine katmak istediği Denizlisporlu Alperen Babacan'ın transferi konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Türkiye gündemine ilk kez Bursa Hakimiyet'in getirdiği transfer harekatında Yeşil-beyazlıların hayli istekli olduğu bildirildi. Kulübüyle sözleşmesi 31 Mayıs 2017'de bitecek Alperen konusunda Bursaspor'un önündeki tek engel, genç krampon için Denizlispor'a ödemekle yükümlü olduğu yetiştirme bedeli. Denizlispor Altyapısı'ndan yetişip A Takıma çıkan ve bonservis sorunu olmayan Alperen Babacan için toplam yetiştirme bedeli tutarının 605 bin TL olduğu öğrenildi.

MUKAVELE UZATMIYOR

Genç kramponun kulübüyle sözleşme uzatmaya yanaşmadığı belirtilirken, Bursaspor oyuncuyla anlaşması durumunda 605 bin TL'yi ödeyerek bu transferi bitirme hakkına sahip olacak. Yeşil-beyazlı kulübün sezon sonuna kadar Alperen'in maçlarını izlemeye devam edeceği gelen bilgiler arasında. Bu arada Alperen Babacan'ın U17 Milli Takımı'nda da görev yapan kardeşi Atalay'ın Galatasaray Altyapısı'nda oynadığı ve Sarı Kırmızılı Kulübün de Denizlispor'da forma giyen genç krampon için resmi girişimlere başlamaya hazırlandığı ifade edildi. Alperen'in peşinde olan diğer kulüpler Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor. (Süha GÜRSOY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.