Hava Durumu

Altepe'den Başsavcı Kuş'a hayırlı olsun ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Şanlıurfa'dan Bursa'ya tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altepe'den Başsavcı Kuş'a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Recep Altepe, Bursa'nın çok güzel ve önemli bir şehir olduğunu söyleyerek, "Bursa'ya inşallah uğurlar getirirsiniz. Bursa, güzel ve önemli bir şehir. Türkiye'nin 4. büyük şehri, ama ekonomide, kültürel birikimde, her alanda 2. şehri ve güçlü bir şehir" dedi.
Bursa'nın kendi meselelerini çözebilen bir şehir olduğunu ifade eden Recep Altepe, "Böyle bir şehirde yaşamak şans, bu şehre hizmet etmek de büyük bir onur. Bu şehirde sizlerle birlikte çalışmak bizim için de büyük bir onur. Geldiğiniz yerlerden güzel hizmetlerinizi duyduk. İnşallah bu güzel hizmetlerinizi Bursa'da da en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz" diyerek Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'daki çalışmalarını da anlattı.

Başkan Altepe'nin nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Bursa'da görev almanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Osmanlı'nın başkenti, evliyalar şehri Bursa'ya gelmek büyük onurdur. Bursa halkına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti esirgemeden göstereceğiz. Amacımız insanların sıkıntılarına çare bulmak ve adalete ulaşmalarında etkin olmaktır. Bunu yaparken tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde en güzel hizmeti üretmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.