Hava Durumu

Altepe'den İbrahim Burkay'a ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası´nın (BTSO) yeni yönetimini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altepe'den İbrahim Burkay'a ziyaret

BTSO´nun çiçeği burnunda başkanı İbrahim Burkay ile Meclis Başkanı Remzi Topuk´u seçimde gösterdikleri başarı nedeniyle kutlayan Başkan Altepe, "Bursa´nın daha da gelişmesi doğrultusunda, BTSO´nun yeni yönetimiyle ortak projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki BTSO merkezinde gerçekleşen ziyarete; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve oda ile meclisin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sanayi ve ticaret şehri Bursa´nın en önemli temsilcilerinin BTSO üyeleri olduğunu söyledi. Yenilenen oda ve meclis yönetimlerinin Bursa için güzel sonuçlar doğuracağına inandığını belirten Başkan Altepe, sanayi ve ticaretin daha da gelişmesi, Bursa´nın her yönüyle bir dünya kenti, marka kent olması yönünde atılacak birçok adımın olduğunu dile getirdi. Şehrin tüm alanlarda kendini göstermesi, markalar üretmesi için yerel yönetim olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, "Bu konuda en büyük destekçimiz ticaret ve sanayi odamızdır. Bursa´nın bundan sonra daha da gelişeceğine, dünya çapında projeler üreteceğine inanıyorum. Oda ve meclisin yeni yönetimlerine başarılar diliyorum. Bursa’mız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ziyaretinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür etti. Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi´yle birlikte hareket edeceklerini, birçok projeye beraber imza atmayı düşündüklerini ifade eden Burkay, "BTSO´nun geçmişteki faaliyetlerine bakıldığında, Büyükşehir Belediyemizin katkıları açıkça görülecektir. İnşallah bundan sonra da Bursa iş dünyası olarak Büyükşehir Belediyemizle beraber hareket edeceğiz. Hem Bursa hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. ´Ortak akıl´ dediğimiz, kentin tüm değerlerinin içerisinde bulunduğu yöntemle, hem vizyon hem de proje anlamında artı değerler sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Hedeflerinin Bursa iş dünyasını değişen ve gelişen ekonomilere karşı daha güçlü hale getirmek olduğunu söyleyen ve bunu gerçekleştirirken 128 meclis üyesiyle birlikte hareket edeceklerini vurgulayan Burkay, "Yeni oluşturduğumuz yönetim ve meclis, belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirebilecek kabiliyettedir. Seçim süreci bitti. Artık 128 meclis üyemizle birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğiz. Değişim ve dönüşüm sürecinde, BTSO´nun marka değerini daha da yüksek noktalara taşıyacağız" şeklinde konuştu.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, mecliste var olan çıtayı daha da yüksek noktalara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Görev bilinci içerisinde olduklarını, demokratik şekilde tüm üyelere söz vererek mecliste adaleti temsil edeceklerini belirten Topuk, "Tüm hedefimiz bu olacak. Arkadaşlarımızın sürece katkı koyacağı inancındayım. İnşallah başarılı bir dönem geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.